Roosan sävyinen blogi

Välttääkseni päiväni pakollisia välttämättömyyksiä, kuten työhakemusten tekemistä, konmarointia, siivoamista ja kaikkea muuta mahdollista, sain päähäni uudistaa blogin ulkoasun. Tämä on pyörinyt mielessäni jo pitkään, mutta tänään totesin olevani niin totaalisen kyllästynyt vanhaan versioon, että tartuin toimeen.  

Mitäs tykkäätte?

Tietenkin kuvittelin, että siihen menee maksimissaan tunti kallisarvoisesta ja tehokkaasta aamupäivästäni, mutta tunti näyttää muuttuvan päiväksi, ehkä kahdeksi, jopa kolmeksi. Uuden pohjan ja värityksen tallennettuani huomasin, että kuvat jäävät liian pieniksi ja ne eivät muutu oikeankokoisiksi itsestään. Tämän vuoksi myös teksti asettuu välillä minne sattuu. Seuraava pakollinen välttämättömyys onkin kuvien koon muuttaminen oikeaan muotoon. 

Pahoittelut! Korjaan asian muutamassa päivässä.


Mutta blogissa mennään nyt sitten roosalla, nähtäväksi jää miten kauan. Olen huomannut, että visuaalisena ihmisenä kaipaan Väli-Amerikan reissultani eniten värejä ja värikylläisyyttä. Väli-Amerikka voisi yhtä hyvin olla Väri-Amerikka. 
Roosa varasi paikkansa blogissa, punainen haluaa vallata vaatetuksen, katseeni kääntyy helposti keltaiseen ja sisustuksessa huomioni herättää vihreä. Melkoinen paletti mustaan pukeutuvalle, jonka koti kerrankin näyttää harmooniselta ja hillityltä! Viimeksi mainittu ei sittenkään tainut olla se mun juttu.  


Saapa nähdä, mihin tämä kaikki johtaa.Kuvat Costa Ricasta keväältä 2017


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pelastusmekko

Nostalgiaa (Makrotex-kuvahaaste)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia