Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Ensimmäinen Mansen blogikirppis on takanapäin ja fiilis on mitä parhain. Jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua Galleria Bertelin ovella oli jono, kuulemma Satakunnankadulle asti. Ensimmäisen tunnin aikana pieni, sievä ja tunnelmallinen näyttelytila oli melkoisen ryysiksen vallassa. Paikalle saapui yli 600 kävijää. Ihan uskomaton määrä, joka yllätti meidät kaikki!


Viikonlopussa parasta oli muiden bloggarien tapaaminen henkilökohtaisesti. Olen tällä saralla vielä aika noviisi ja en ollut koskaan aikaisemmin löytänyt tietä vastaavanlaiseen tapaamiseen. Oli mielenkiintoista löytää ihminen blogin takaa. Tämän vuoksi olen alkuviikon perehtynyt myös useampaan blogiin asteen syvemmin. Yhdistellyt niihin kasvoja, nimiä. Monet tapaamistani bloggareista pitävät sisustuspainotteista blogia. Lähes yhtä moni on rakentanut itselleen kauniin kodin. Tai paremminkin lukaalin.
Koin hetkellisen lukaalikateuden sipaisun. Yritin kuvitella omaa, itserakennettua kotia Näsijärven rantaan, jossa olisi valtaisat ikkunat, betoniseinää, terassi, useampi huone, tyylikäs wc, pukeutumistila, kirjasto...   

Havahduin olevani mukavuusalueeni ulkopuolella. En ole koskaan halunnut rakentaa itselleni taloa. Se ei vain ole mun juttu. Ainakaan toistaiseksi. Muistin myös, että olen laittanut Universumille tilauksen tilasta, jossa on vanhaa, narisevaa lautalattiaa, korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat, piian kammari, jalallinen kylpyamme ja muutama kummitus. Tilaus ei ole vielä saapunut. Loppuneet varastosta, ehkä. 

Lauantain ohjelma oli kaikin puolin antoisa. Museokierros Vapriikissa, seurustelua, munkkikahvit Pyynikin näkötornilla, saunomista Rajaportilla, hyvää ruokaa ja juomaa Heinätorilla. Koko päivä ainutlaatuisessa seurassa. Näistä yksityiskohtaisemmin myöhemmin.

Sain aivan ihanan yllätyskassin, joka sisälsi kauden ensimmäisen glögin, uuden käsipesuaineen kylppäriin, silmänympärysvoiteen ja söpön henkivakuutuksen eli heijastimen. Kaikki tämä siis uuden, paikallisen Design -yrityksen, Noukin kassissa. Jos jokin näistä aiheuttaa lähtemättömän vaikutuksen, postaan myös siitä syvällisemmin myöhemmin.

Ilokseni sunnuntaina myös kassani kilisi ja tilaisuuden päätyttyä matkalaukkuni oli lähes tyhjä. Omat ostokseni jäivät vähäisiksi. Ainoastaan Visuaalisesti vaativa -blogin Ainon postikortteja en voinut vastustaa. Iski sellainen karkkikauppafiilis; haluan tuon ja tuon, yksi tuollainen ja toi on pakko saada ja toi. Ja sitten vielä yksi...

Kortit ovat superihania. Lupasin itselleni, että lähetän ne elämäni superihanille. Tämä on paljon, sillä kortinlähettämistaitoni ovat lähes olemattomat. Mutta jospa edes yrittäisin. Ennen oikean osoitteen löytymistä ne saavat hetken koristaa jääkaapin ovea.
Oli huippua! Kiitos tapahtumaan osallistujille, bloggareille ja erityiskiitos järjestäjille, Suville ja Niinalle. Seuraavaa odotellessa!


Lauantaina menossa mukana olivat:
Tapahtuman yhteistyökumppanit:

Asun-lehti 
Mia Höytö 
OMAShop 
Pyynikin Munkkikahvila 
Ravintola Heinätori 


Sunnuntaina myymässä olleet bloggaajat:

Keski(piste) 
Koti Aurorassa 
Musta ovi 
Retromoderni 
Sally's  
Visuaalisesti vaativa 


Tämän listan kokosi Silja Mintunmustaa -blogista. Kiitos!

Neljä alinta kuvaa lainattu Sallyltä ja Katjalta. Kiitos! 

Tapahtuman Fb-sivulle voit liittyä tästä.

Kommentit

 1. Oli ihanaa tutustua! Heh, meidän omakotitalo on kyllä sellainen murheenkryyni, etten suosittele. :D Aika harvakseltaan on tullut sisustuspostauksia tehtyä, en vain jaksa itse kuvailla kotona. :) Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tutustua! Kurja juttu tuo omakotitaloprojekti, toivottavasti kääntyy vielä parhain päin. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanaa kun olit mukana. Ihana postaus! Seuraava tosiaankin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä oli ihanaa! Seuraavalle on tosiaan tilausta! :)

   Poista
 3. Oli tosi hauska tutustua. Ja kuule, kaikkien ei todellakaan tarvitse rakentaa taloa. Se on vaan yksi projekti muiden joukossa. 😃 Toivottavasti törmätään tulevaisuudessakin. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Sun koti / talo on kerrassaan ihana! Taloblogeja on kyllä kiva lukea ja saahan niistä aina ideoita, vaikka ei itse projektiin aiokaan ryhtyä :)

   Poista
 4. Oli hauska viikonloppu, kiitos <3

  Ilahduin sun tilaamasta tilasta. Meidän tilaama vanha hirsitalo saapui nelisen vuotta sitten. Ton kaupan kanssa pitää olla vähän kärsivällinen. Ne toimitusajat ei oo ihan sieltä nopeimmasta päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Tilaus on laitettu vasta vähän aikaa sitten, joten menee varmaan vielä hetki ennen kuin saapuu :D

   Poista
 5. Oli tosi mukava tavata ja ihanaa, että kortit hurmasivat! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Oli kiva tutustua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pelastusmekko

Nostalgiaa (Makrotex-kuvahaaste)