Muistoja Mansen blogikirppikseltä

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan on tämän vuoden punainen lanka blogissani. Viikot kuluvat nopeasti, kiire on saanut minusta otteen ja huomaan olevani myöhässä vähän väliä. Olen kantapään kautta oppinut elämään tässä ja nyt ja katsomaan enemmän tulevaan kuin menneeseen. Siksi eilisestä onkin yhtäkkiä kolme päivää, viikko, 19 päivää, kaksi kuukautta. Aiheet, joista minun piti kirjoittaa tuntuvat ylikypsiltä, pilaantuneilta ja mieleni täyttää epäilys, että mitä mä nyt enää tästä postaan. Plääh!

Jotkut eilisen asiat jäävät kuitenkin kulkemaan mukana ikäänkuin tehdäkseen todeksi nuo ikivanhat toteamukset, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan tai että koskaan ei ole liian myöhäistä.

Palaan siis reilusti kuukauden taaksepäin, Mansen blogikirppispäivään ja asioihin, jotka jäivät elämääni piristämään kiireistä arkeani.


Dr. Bronner's Magic Soaps
Tuote on ajautunut Suomeen vasta viime vuosina, joten ei sinänsä ihme etten ollut törmännyt siihen aikaisemmin. Se on valmistettu Reilun kaupan öljyistä sekä luomuöljyistä ja on täysin biohajoava ja kasvipohjainen sekä 100% vegaaninen. En ole enää pitkään aikaan käyttänyt pala-saippuaa, joten vaihtelu kieltämättä virkisti. Myös sisäinen Kon Marini nostaa välillä päätään ja siksi kaikki muoville varteenotettavat vaihtoehdot ovat tervetulleita.  
Saippuat annettiin meille bloggareille summamutikassa. Itse sain eucalyptystuoksuisen; hurmaava tuoksu eikä mitenkään liian voimakas, mutta valitettavasti lyhytkestoinen. Muutaman käyttökerran jälkeen aromit ovat joko hävinneet tai olen itse niin turtunut siihen, etten enää haista sitä. Saippua osoittautui tarpeeksi rasvaiseksi, eikä ole kuivattanut ihoa.


Mádara Brightening AHA Peel Mask


Olen jo pitkään halunnut kokeilla jotakin Mádaralta. Toistaiseksi tuotteet ovat jääneet hyllyyn lähinnä korkean hintansa vuoksi. Siksi tämä Mádaran Peel Mask tuli kivana yllätyksenä juuri oikeaan aikaan. Kyseessä on kuorintanaamio, joka lupaa tehdä ihon heleämmäksi, säteilevämmäksi ja sileämmäksi. Tuotetta voi käyttää kuurimuotoisesti muutaman kerran vuodessa. Olen tehnyt kuorinnan vasta pariin otteeseen, mutta uskallan sanoa, että hyvältä vaikuttaa. Loppuvuodesta tulen olemaan tämän suhteen vielä viisaampi.

    
Pyyhekauppa Lina


Olin ehtinyt haaveilla näistäkin jo etukäteen. Kesällä ostin muutaman Hamam -pyyhkeen eräästä halppiskaupasta, mutta tulin myöhemmin katumapäälle. Niissä kyllä miellytti koko ja väri, mutta ne ovat valmistettu hirvittävän kovasta puuvillasta, joka ei tunnu pehmenevän pesun myötä. Nämä Linan pyyhkeet sen sijaan ovat ihanan pehmeitä ja kevyitä, mutta silti imukykyisiä. Ne voisivat tilanteen vaatiessa toimia myös pöytäliinana tai huivina. Pyyhe pakkautuu todella pieneksi eikä vie tilaa treenikassissa tai matkalaukussa. Oih! Matka ja matkalaukku. Mikä ihana tekosyy hankkia sellainen kunnon kylpypyyhe, joka väreiltään natsaa valkoiseen hiekkaan ja turkoosiin mereen...

Linan myymälä löytyy Tampereen keskustasta, Aleksanterinkadulta. Lisätietoja tästä


Ainoa Graphic Design

Mainitsemisen arvoinen on myös Ainoa Graphic Designin Oot aivan ihana -kirja. Nimensä mukaisesti...aivan ihana! Minulla ei ole kirjasta yhtään kuvaa, joten katso tästä. Kun on kyse suloisista vauvajutuista, jään suosiolla takavasemmalle. En koskaan itse saanut omaa, pientä ja ihanaa ja tällaisissa tilanteissa pelkään surun astuvan sisään ja koputtavan olkapäähän muistuttamaan tilanteestani. Niin paljon kuin kirjoja rakastankin, tämän selailu jäi pintapuoliseksi. Kuitenkin se kosketti niin, että ei jäänyt epäilystäkään siitä, mitä ostaisin lahjaksi äidille ja vastasyntyneelle.


Ihan mahtava yhteistyökumppanimme oli myös Tampereen jäätelötehdas, joka lähtemättömän vaikutuksensa vuoksi ansaitsee ihan oman postauksen ja jonka kirjoitan seuraavalla kiireettömällä hetkellä.  


Ruokapuolesta vastasi tällä kertaa Maka Sushi ja juomista Viinimaa.  


Kirppiksen etkoihin osallistuivat myös:Yhteistyökumppanit:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Kesähetkiä - Behind the scenes

Raparperilikööri