Projekti päivänvalossa

Tammikuussa ystäväni kanssa aloittamani Matkalla minuksi -projekti pääsi muutama viikko sitten päivänvaloon. En oikein itsekään usko, että pieneen ideaan, joka aluksi oli oikeastaan vain ajatus, saatiin sittenkin puhallettua henki. Mutta niin siinä vain kävi. Projektia voi seurata Matkalla minuksi -blogissa  ja jos oikein innostut aiheesta, niin käy tykkäämässä myös facebook-sivustamme Klik!  Projektiin lähti mukaan kahdeksan upeaa naista, joita blogissa kutsumme Matkailijoiksi. Ideana koko hommassa on, että jokainen heistä pääsee lähemmäksi omaa itseään, löytää itsestään parempia puolia ja saa avatuksi sisäisiä lukkojaan. Emme vielä tiedä, miten hyvin onnistuimme. Sen tiedän, että kovasti innostuimme ja päässämme pyörii uusia ideoita projektin kehittämiseen. Suuresti toivon, että pääsemme tekemään sen vielä uudestaan.  


Tammikuussa ennen projektin alkamista olin saanut buukattua kalenterini täyteen. Ennustelin hienovaraisesti, että vappuun asti mennään kaasu pohjassa. Aavistukseni piti täysin paikkaansa. Nyt vauhti on alkanut hiipua; valokuvauskurssi on jo takanapäin, Matkalla minuksi -ryhmä kokoontuu viimeisen kerran perjantaina. Hetkellisesti olen kokenut kalenteriin vapautuneen ajan jopa ahdistavaksi; "Mitäs mä nyt teen?" 


Ajattelin hetken nauttia hitaudesta. Siitä, ettei tarvitse juosta pää kolmantena jalkana mihinkään. Olen huomaamattani tullut itsekin lähemmäksi itseäni. Tietämättäni olen tehnyt matkaa minuksi. Nyt voin vain hetken olla. Ihan vain minä itse.


Kuvat valokuvauskurssilta (Tampereen työväenopiston jatkokurssi, kevät 2016. Mallina Tanja.)  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Kesähetkiä - Behind the scenes

Raparperilikööri