Joulukalenterin puolessa välissä

Miten voi olla, että joulu on jo kahden viikon päästä? Ja miksi joka vuosi viikolla 48 kysyn tämän saman kysymyksen? Toki olen jotain oppinut; ensimmäisen kysymyksen olen joinakin vuosina kysynyt myös viikolla 51, kaksi päivää ennen joulua. Kysymyksen pointti on tietenkin siinä, että kaikki on vielä ihan kesken. 

Monet bloggarit ovat laittaneet blogeihinsa aivan ihania joulukalentereita. Taulu ja tapetti on yksi tämän vuoden lemppareistani. Oma joulukalenterini on epämääräinen asetelma pöydälle kasaantuneita ideoita; juuttinarua, pieniä lasipulloja, joulukortteja, paperipusseja, dymokirjoitin. Olen piipahtanut joka toinen päivä ruotsalaisissa krääsäkaupoissa. Joka kerta olen myös ostanut jotain ja potenut huonoa omatuntoa, kun piti tehdä alusta alkaen kaikki itse ja missähän nääkin on valmistettu...

Kalenterini tarkoittaa siis asetelman purkamista. Jos teen yhden asian päivässä, niin kaikki on valmiina parin viikon päästä. Tai sitten ei.Illalla vietän pikkujoulua bloggareiden kanssa. Tiedossa on Popup -ravintola ja menú kuulostaa... no, herkulliselta. Ja sana herkullinen kuulostaa tässä yhteydessä mauttomalta ja laimealta. Odotukseni ovat todella korkealla ja kuola valuu.  

Niin ja vink, vink! Vielä huomenna on Tampereen tullikamarilla perinteinen designtori. Tarjolla tietenkin suomalaista muotoilua parhaimmasta päästä. Tapahtuman tarkemmat tiedot tästä.     

   

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Kesähetkiä - Behind the scenes

Raparperilikööri