Sata postausta

Huomasin viime viikolla, että sadannen postauksen raja lähestyy. Luku on sen verran maaginen, että en voinut olla uhraamatta sille muutamaa ajatusta ja olla kirjoittamatta aiheesta. Tämä siis on siis 100. postaukseni.   

Aika hitaasti olen tämän saavuttanut, koska monet seuraamani bloggarit postaavat helposti yli 200 tekstiä vuodessa. Ehkä juuri siksi, että yritän panostaa laatuun, en määrään. Toistaiseksi epäselvää on, että nämä lempibloggarini postaavat sen 200 laadukasta tekstiä vuodessa ja itselleni ei ole vielä auennut, miten se tehdään.  

En ole blogilleni asettanut juuri mitään tavoitteita. Hallintapaneeleihin vain kätkeytyy näitä lukuja, jotka on helppo kääntää tavoitteiksi tai saavutuksiksi, kuten 100. postaus, 10 000. vierailijan käynti, 1000. kommentti jne. Oikeastaan ainoa tavoite on vain se, että haluan kuollakseni nähdä, millainen tämä on vuonna 2020. Miten ja millaiseksi tämän kanssa kehityn? Mutta siihenkään ei tarvitse kiirehtiä, aika tekee sen ihan itse, minulta kysymättä.


Nyt sadannen postauksen kohdalla en enää juurikaan mieti, mistä kirjoittaisin, koska mistä vaan voi kirjoittaa. Ja koska en ole rajannut blogiani tietyn aiheen alle, pyrin käyttämään jokaisen vastaatulevan aiheen, ilmiön ja eritoten fiiliksen. Kaikesta varteenotettavasta ei kuitenkaan välttämättä synny julkaisukelpoista tekstiä vaikka kuinka hioisi. Blogin rajaamattomuus aiheuttaa myös sen, että lukijat löytävät minut hitaammin, koska en ole millään tavalla tunnettu tapaus. Kävijämäärälaskurin mukaan kuitenkin blogissa vieraillaan päivä päivältä enemmän. 

Turhan paljon enemmän uhraan aikaan sille, mitä ja missä kuvaan ja mitä niistä julkaisen blogissa. Valokuvauksen suhteen olen pikkutarkka pessimisti, joka ei koskaan ole tyytyväinen kuviinsa. Haluan todellakin nähdä millainen valokuvaaja olen 2020.


Sataan postaukseen mennessä olen ilokseni päässyt tutustumaan muihinkin bloggareihin, enkä ole enää yksin tämän harrastuksen kanssa. 

Näillä mennään. 1000 postauksen paikkeilla palaan taas viimeistään tähän aiheeseen!


SUURI KIITOS LUKIJOILLE! 
      

Kommentit

  1. Itse olen huomannu omassa blogissa suuren eron jo vuodessa :D Myös sen, että kuvaukseen tulee käytettyä yhä enemmän ja enemmän aikaa, silti harrastelen sitä muutenkin eli mielelläni huuseeraan kameran takana. Onnea 100. postauksesta! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Raparperilikööri