Hyvää elämää

Sain muutama päivä sitten päätökseen kirjan nimeltä Hyvän elämän anatomia. Kirja on lyhyt ja ytimekäs katsaus ajatuksiin ja asioihin, joita tarvitsemme hyvään ja onnelliseen elämään. Siinä puhutaan paljon energiasta ja maailmankaikkeudesta, jonka osia olemme itsekin. Kirja ei sinänsä antanut itselleni mitään uutta, mutta kertaus on opintojen äiti, tässäkin asiassa.

Kirja on äärimmäisen kaunis; tunnelmalliset ja rauhoittavat kuvat yhdistettynä tyylikkääseen lay outiin tekevät lukemisesta todella mukaansa tempaavaa. Kirjan tekijöiden toive johdannossa on, että kirjaa lukiessa sinulla olisi hyvä olla ja he onnistuvat siinä lähes täydellisesti.

Hyvän elämän anatomia,

Maailmankaikkeudella on saattanut olla näppinsä pelissä, kun juuri nyt sattui johdattelemaan tämän kirjan luokseni, muutaman seuraamani blogin saattelemana. Työtilanteeni muuttuu pian ja uskoani itseeni, kykyihini ja tulevaisuuteeni koetellaan. Hyvän elämän anatomia tuli näin ollen enemmän kuin tarpeeseen.

hyvän elämän anatomia

Vaikka haaveilen kokonaisesta kirjastohuoneesta, tämä tuskin jää odottamaan paikkaansa hyllyssä. Se on niin kaunis ja täynnä hyviä ajatuksia, että laitan sen tilaisuuden tullen kiertoon. Ehkäpä jollekin nuorelle, vastavalmistuneelle, epävarmalle, itsensä ja onnensa etsijälle...


Kirjan ovat kirjoittaneet Sara Karlsson ja Pia Sievinen ja se on saatavilla ainakin Adlibriksesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Raparperilikööri