Ravintolapäivä

Sunnuntaina on taas se perinteinen Ravintolapäivä. Tällä hetkellä Tampereella on listattuna noin viitisen kymmentä ruokapaikkaa, pop up-ravintolaa ja kahvilaa. Tarjolla niin suolaista kuin makeaa, sekä nälkäisille että elämyshakuisille. Mitenkään ihan kaikkiin ei ehdi, mutta varteenotettavia vaihtoehtoja voisivat olla: 

  • Eläinten ystävien kahvila
Vegaanisia herkkuja (niin suolaista kuin makeaa) ja sen rinnalla joogan kokeilutunteja. Maksu herkuista ja tunneista omantunnon mukaan ja tuotto lahjoitetaan Animalia Tampereen sekä Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan. Linkki ravintolan sivuille tästä.

  • Makumatka Kameruniin - A Taste of Cameroon
Cameroon ruokineen kuulostaa niiiiin eksoottiselta, että apua!!: Uppopaistettua ruokabanaania, avokadosalaattia, makalamunkkipalleroita, jazzpapumuhennosta tapasannoksina tarjoiltuna. Palanpainikkeena inkivääriananasmehua. Ja halutessa vielä niskahartiahierontaa! Tarkemmin tästä.

  • Kulma baari
Tämä on listallani siksi, että se on sopivasti sunnuntaireittini varrella ja auki iltamyöhään eli 21.00 asti. Kulma baari toimii Kultin tiloissa ja tatti-kanttarellikeitto ei kuulosta ollenkaan huonolta. Joku toinen kerta pitäisi testata itse Kultti, koska pikkulintujen laulu on kertonut paikasta pelkkää hyvää. Linkki tästä.

  • Pyynikin Pyhä Pitseria
Jos liikkuisin Pyynikilläpäin, niin testaisin Pyhä Pitserian pitsat ja kasvishampit. Houkutusta lisää myös talon oma viljamylly, omat limut ja kombucha ja taivaalliselta kuulostavat yrttihaudukkeet. Katso lisää tästä.

  • Festival on Ice! Kalaa keittiön lattian alta!
Tänne veisin ulkomaalaisen ystäväni. Voit pilkkiä oman kalasi ja paikan päällä opetetaan myös perkaamaan se. Ravintolaan pääsee luistimilla tai suksilla. Mahdollisuus myös saunomiseen lauttasaunassa! Menu kalapainotteinen, tottakai! Tarkemmat ohjeet tästä.


Listalla oli monta muutakin mielenkiitoista vaihtoehtoa ja sunnuntaihin mennessä niitä ehtii todennäköisesti tulla vielä lisääkin.
Haaveissani on järjestää ravintolapäivä myös Willa Laina Mariassa. Äitini olen jo saanut lahjottua tähän mukaan. Tarjolla voisi olla lähiruokaa, herkkuja ja tietenkin likööriä. Oikeaa hetkeä odotellessa...


Ravintolapäivän tarjonta löytyy tämän linkin takaa.


Kuvat omalta instagram -tililtäni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Raparperilikööri