Kookosmaidossa

Innostuin ostamaan chian siemeniä. Ne kun nyt ovat sitä kuuminta hottia. Ovat kai olleet jo hetken aikaa, mutta en ole kovin innokas juoksemaan pää kolmantena jalkana trendien perässä. Trendikäs kun on harvoin tyylikäs. Mutta tunnustan, että joitakin trendejä joskus hieman sivusilmäilen.


Ensimmäinen maistelu oli juuri sellainen kuin trendit yleensä, täysin mauton ja ei ainakaan mun juttu! Maidossa turvotetut siemenet muistuttivat lähinnä sammakonkutua tai isorakeista, geelimäistä kuorintavoidetta ja maistuivat... 
Ei miltään. Ei yhtään miltään!

Geeliä tosin voi käyttää vaikka rahkan, puuron tai smoothien sekaan.Tähän asti paras, yksinkertaisin ja helpoin resepti löytyi Chococili-blogista(Seuraamieni ruokablogien listaykkönen tällä hetkellä!) Siemenet liotetaan kookosmaidossa ja lisätään vähän ananasta. Maistuu ihan kesälle tai Karibialle. Iholle voi nousta kaukokaipuu.                                                               
Jos nousee ihan sietämätön kesän- tai Karibiankaipuu, niin hetki Celian kanssa saattaa helpottaa. Hän on yhtä eksoottinen kuin chian siemenet tai Karibia. Celia on vähän kuin kookosmaitoa korville. Tai kropalle.
Esta negrita no pasa de moda!

Kuvat kesäretkiltä 2014.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Raparperilikööri