Lokakuun uutta mustaa

Uudistin garderopini rekkiä ja hyllyjä mustalla ja muutamalla harmaan sävyllä. En ollut suunnitellut asiaa sen tarkemmin; onni vain sattui olemaan matkassa piipahtaessani muutamassa vanhan tavaran putiikissa. Katsastin kaksi itselleni uutta kirpputoria, jotka varmaankin ovat olleet olemassa vuosikausia, mutta en ole ehtinyt / viitsinyt tehdä niihin lähempää tuttavuutta. Lempikirppis Fida kun on ollut mukavasti kotimatkan varrella ja tarjonnut loistavia vaihtoehtoja milloin mihinkin tarpeeseen tai tarpeettomuuteen.Musta wintage -leninki, lapussa lukee Joutsela ja Made in Finland. Materiaalista päätellen valmistunut 60-70 -luvulla ja kestää ikuisesti. Kangas on muovimaista polyesteriä, ei nyt maailman miellyttävin matsku, mutta toimii. Tulikohan putiikinpitäjä Joutsela ajatelleeksi tuolloin, että leninki pelastaa ainakin yhdet synttärit ja pikkujoulut vielä vuonna 2014?

(Leninki löytyi keskustan Fidasta)


Neuleita. Nämä eivät tähän aikaan vuodesta vaadi selittelyjä. Alin ja ylin kelpaavat sellaisenaan. Keskimmäisiin käytetään vähän saksia ja ompelukonetta.
(Nämä tarttuivat mukaan Puutarhakadun pelastusarmeijan puodista)
Musta, ehkä 60-luvun meikkilaukku. Tälläisen olen aina halunnut, ja mikä parasta löysin puhtaan ja käyttämättömän version. Sisältä syntisen punaista satiinia ja peilikin ehjä, jos tarvii vaikka ottaa selfie. Odottelee vielä uutta käyttötarkoitusta, saattaa aloittaa viran ompelutarvikkeiden säilyttäjänä. Löytyi täältä

Huom! Kyseinen kirpputori on melkoinen kaaos, mutta jos onnistut löytämään ovelta polun alakerran rappusille asti, kannattaa siinä vaiheessa kiertää molemmat kaksi kerrosta. 


Musta nahka. Black leather. Piél negro. Suurista suurin kiusaukseni. En pysty vastustamaan nahkaa. En koskaan. Aina on hyvä syy ostaa nahkavaate. Silloinkin kun se ei mahdu päälle tai se on malliltaan so last season. Aina siitä voi tehdä jotakin uutta. Nahka kestää ja paranee vanhetessaan. Tälläkään kertaa näiden hankkimiseen ei ollut pätevää syytä. Pukukopissa keksin 100 selitystä, miksi ne lähtevät mukaani. Yksi niistä oli lokakuu, October ja ne tunnetut festit. Kuvat muokattu WSCO cam -App:illa. Kun sen nyt kerran olen ladannut. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Kesähetkiä - Behind the scenes

Raparperilikööri