Etsinnässä elämys

Ei ehkä maailman yksinkertaisin asia löytää lahjaa pojalle, jonka mielestä IN ovat Scania, JVG, Valepa, Angry Birds, Puma ja nuorisotalo Pilvi. Tai ehkä olivat. 13-vuotiaan sielunelämän tulkinta ei ole vahvoja puoliani. Vielä vaikeampaa on se, että pysyisin aina mukana näissä sielunelämän käänteissä. 
                                                        


Olen vakaasti päättänyt, että annan hänelle lahjaksi vain elämyksiä ja kokemuksia, koska materiaa on kenellä tahansa tässä maassa ihan tarpeeksi. Kaunis ajatus nämä elämykset, mutta yllättävän hankalaa toteuttaa. Varsinkin nyt, kun tämä pieni poika on virallisesti teini-ikäinen. Helpompaa oli kymmenen vuotta sitten, kun elämykseksi riitti päivä Seikkailusaari Väskissä tai Puuhamaassa. Lisäksi epäilen suuresti, olenko ollenkaan kummitädiksi tarpeeksi swägä, että mun kanssa voisi minnekkään ylipäätään lähteä?
Tarpeeksi swägä en ollut ainakaan siihen, että saisin postata hänestä blogiin kuvien kera.
Lahjani on avoin lippu itse valitsemaan elämykseen. Nähtäväksi jää, mistä itseni ja Kummipojan sitten löydän. Elämyksen lisäksi vien hänet jonakin päivänä myös vanhalle tulitikkutehtaalle.Graffitikuvat Lapintieltä, kotimatkan varrelta. Koska ne tekevät tunnelinrakennustyömaasta asteen kauniimman. Ja koska Kummipoikakin tykkäsi. Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Raparperilikööri

Kesähetkiä - Behind the scenes