#100happydays


Olen äärimmäisen heikkona kaikkeen onnea ja onnellisuutta lupaaviin hömpötyksiin. En ole onneton, päinvastoin, minulla on ollut vastoinkäymisistä huolimatta elämässäni aina paljon hyvää ja kaunista. Suurimman osan elämästäni olen ollut onnellinen, ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä helpompaa se on. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin omasta asenteesta ja sisäisestä fiiliksestä.

Viimeisin onnellisuus -hömpötys oli A Beautiful Mess -blogista pongaamani #100happydays. Ideana oli sadan päivän ajan valokuvata yksi onnellinen hetki per päivä. Idea on kaupallinen, kuten kaikki nykypäivänä; Haasteessa väitetään, että suurin osa ihmisistä pystyy tähän 70 päivän ajan, mutta harva saavuttaa 100 päivää. Kokeile siis ja löydä itsestäsi tämä huippu-tyyppi, joka tekee sen 100 päivän ajan! Tietenkin 100 päivän aikana opit huomaamaan pieniä asioita ympärilläsi, tulet optimistisemmaksi, ja lopuksi sinua odottaa huippupalkinto. Ja kaikkea ihanaa 100 päivän ajan!


Tämä oma #100happydays päättyi jo joitakin päiviä sitten. Kuvissa ilmenevää onnellisuutta ymmärtää tuskin kukaan, mutta se oli myös se pelin henki. Tämä oli vain itselle.
   


Kertaus on opintojen äiti, myös onnellisuudessa. Ei minusta asiantuntijaa tullut, mutta ainakin osa kesän onnellisista hetkistä on tallessa. Innostuin kuitenkin aiheesta niin, että ehkä teen tämän jossain vaiheessa vielä uudestaan. Tai sitten joku keksii vielä jonkun paremman. Mutta suosittelen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Mansen blogikirppiksen tunnelmia

Raparperilikööri