Offcut Girl

*Tämä postaus sisältää piilomainontaa firmasta ja tuotteista, jonka ideologian takana seison vaikka päälläni, jos niin vaaditaan ;)
Minulla on sisko, joka aika tyypilliseen, sisarelliseen tapaan on myös paras ja pahin kriitikkoni, monien tekstieni ja ajatusteni oikolukija sekä kiperissä tilanteissa myös selvännäkijä ja suunnannäyttäjä. Hän on hyvä leipuri, innokas puutarhailija, henkilökohtainen sisustussunnittelijani ja väsymätön discohile. Meillä on sama ammatti ja se taitaakin olla toistaiseksi ainoa yhteinen piirteemme. 

Siskon kanssa joskus kauan sitten...

Sannan ylivoimainen ja lyömätön valttikortti on taito taikoa asioita lähes tyhjästä. Kaiken käytetyn ja tarpeettoman hyödyntäminen ja uusiokäyttö on hänen intohimonsa ja sen myötä myös paras taidonnäyte. Tästä on lähtenyt alunperin liikkeelle hänen omaa nimeään kantava mallisto: Sanna Rinne -Offcut. 
Jos siis sinua yhtään kiinnostaa muoti ja design ja koet, että merkitystä on myös suomalaisuudella, alkuperällä ja ekologisuudella niin tiedoksi, että Sannan mallisto on esillä heinä-elokuun ajan Tampereen Sokoksella, Design on Tampereen järjestämässä Pop Up -kaupassa: designontampere.com/pop-up-kauppa/heina-elokuu-sanna-rinne-ja-humbugi-asuste/ Esillä pellavapaitoja sekä ylijäämämateriaalista valmistettuja toppeja.
Lisäksi voit pongata Sannan ja Offcut- malliston ensi viikonloppuna Suvidesign- tapahtumasta Orivedeltä: www.suvidesign.fi

Ensimmäinen kuva Hertta Kiiski, muut Viivi Huuska.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Linssi-punajuurilaatikko (vegaaninen)

Kesähetkiä - Behind the scenes

Raparperilikööri